گرامیداشت «روز ملی حسابدار»

به گزارش روابط عمومی دانشکده، مراسم گرامیداشت «روز ملی حسابدار» با همت انجمن علمی حسابداری و هسته علمی حسابداری بسیج دانشجویی روز دوشنبه 15 آذر 95در سالن آمفی تئاتر دانشکده علوم انسانی و اجتماعی برگزار گردید.

در این مراسم، پس از تلاوتی چند از آیات قرآن کریم و پخش سرود ملی، دکتر یحیی کامیابی مدیر محترم گروه آموزشی حسابداری به ایراد سخنرانی پرداختند.

در ادامه ی برنامه کلیپ یادبودی از مرحوم پروفسور احمد احمدپور استاد فقید رشته ی حسابداری پخش گردید. پس از آن، دکتر حسین فخاری عضو محترم هیات علمی حسابداری سخنرانی پیرامون تاریخچه، حال و آینده ی رشته حسابداری داشتند و سپس نشست صمیمی با دکتر قدرت اله برزگر عضو محترم هیات علمی حسابداری و مدیر مالی محترم دانشگاه برگزار گردید.

در خاتمه مراسم، با اهدای جوایز و لوح تقدیر از نفرات برتر علمی رشته ی حسابداری تجلیل شد.

١٢:١٠ - 1395/09/16    /    شماره : ١١٥٠٥    /    تعداد نمایش : ٤٣٢

خروج